AURELIA® geleneksel bir Sarkıt Aydınlatma iken modern LED teknolojisiyle güncelledi, görsel zenginlik ve estetik kazandı, özellikle yüksek tavanlardan geniş dağılımlı ve homojen ışık sağlayacak biçimde çeşitli mekanlar ve uygulamalar için uygun.
Taze gıdaların sergi alanlarında ürünlerin daha güzel görünmeleri için 3000-6500 KELVIN ışık rengi aralığında, sabit COB LED modül ile üretilebilir.
LED modülün kusursuz soğutucusu gövde içine gizlendi, 3mt ‘ye kadar sarkıtma borusu(TIJ) seçeneği ve gövde elektrostatik toz boya ile kaplandı. Kısılabilir ışık (DIMM) Driver seçeneğiyle ve Standart renkler dışında RAL renk alternatifleriyle bir çok kombinasyonla üretilebilir.
Alüminyum sıvama gövde akrilik PMMA malzemeden imal, opal prizmatik lens içten ve yüzey difüzörlü.
SPERO® Prizmatik Opal Yüzey Difüzörlü LED Downlight Tipi Aydınlatma Armatürü
Yüksek verimli işletme gideri düşük,kaliteli bir aydınlatma için mükemmel bir seçim.Rakiplerine göre 130lumen/watt 'a kadar verimlidir.
T8 standartlarındaki lineer sistem ekonomik LED aydınlatma armatürü. 1x T8 LED tüp'lü, çeşitli opsiyonlarla.