SLEHSA ® – Dekoratif Trifaze LED Ray Spot ; Zincirleri kıran şıklıkta bir tasarım hayali. Bu armatürün zarif ve kompakt tasarımı, mekanlara şıklık katan görüntüsü, obje odaklı aydınlatma sağlarken; mekanlara gizem, dekoratif görüntü ve göz alıcı şıklık katar. Bu Ray spotu, optik olarak son derece ayrıntılı bir tasarım ortaya koymakla birlikte, fonksiyonelliğiyle yatay 360° dikey 100° mükemmel hareket seçenekleri sunar ve aydınlatılması istenen objeye ışığı tam manasıyla odaklar. Yüksek renk geri verimi (CRI/Ra) ile doğal, gerçekçi ve parlak renkler ortaya çıkartır.
Sergi aydınlatması veya müze tipi yerler için elverişli bir kullanım sunar, ofis – ev gibi mekanlar için sergi objelerine yönelik de oldukça kullanışlıdır.
Bu verilerden neler okuyabileceğinizi açıklayan detayları kontrol edin.
Web sitemizdeki her bir armatür için parlaklık (IES) eğrileri sunarız. Işık eğrisi, ışığın alana nasıl yayıldığını grafiksel olarak gösterir. Işık kaynağı, sistemin merkezinde bulunur(yani grafiğin kutup alanında). Armatür montajı dikey eksen etrafında (daire-yuvarlak, kare gibi) simetrik olduğunda, bir dikey düzlemde yalnızca bir yoğunluk dağılım eğrisi oluşturuyoruz. Yani kırmızı renk görünür, Armatür montajı simetrik olmadığında, grafiğe mavi bir eğri ekleriz. Mavi eğri, ışık kaynağının ilk pozisyona karşı 90 derecelik hareketle nasıl parladığını gösterir. Kaynak ekseni içindeki armatürü ölçerken, C90-C270 düzlemini ölçüyoruz;Işık eksenini dikey olarak ölçerken de C0-C180 düzlemini ölçeriz.
ORBIS® LED Downlight Backlight Tipi Aydınlatma Armatürü
Işık gücü artırılmış yüksek tavan aydınlatması olarak tasarlanan ürünü, 2x T5 LED Tüp ile 10mt. ve üzeri yükseklikte tavanlar için.
Fonksiyonel ve estetik, çok yönlü hareket özelliğe sahip minimalist tasarım GU10 Duy PAR16 ampul ile kullanılan değiştirilebilir ışık kaynağı.
Yüksek tavan aydınlatması olarak dar ve odak ışık için tasarlanan ürün 1x T5 LED Tüp ile 10mt. kadar yükseklikte kullanılabilir.